Novell, "Ta det som en man." del 5 slutet

Så var det dags för upplösningen. Har nu vår hjältinna tagit sig hem så kan hon nog åter bli en hjälte, eller? Svaret får du om du bara orkar läsa vidare.


Del 5


 Väl hemma ramlade jag omedelbart i säng. För att hjälpa ödets gudinna att göra ett bra jobb under natten tänkte jag bara på manliga saker medan jag väntade på att sömnen skulle befria mig. Modelljärnvägar, bilbanor, porr, motorcyklar, Z Z Top, ishockey, tåbira, boxning, förgasare, hagelgevär, fisar, ärtsoppa, ännu fler fisar, badbyxor, handgranater, jaktflyg, poker, jakt, cigarrer, snus, stora fötter, hårigt bröst, Viagra, F1 och värnplikten var några av de saker som flög igenom min bedövade skalle. När jag sålunda byggt upp min manlighet så tog jag till det grövre artilleriet och övergick i ett penismantra. Jag vände mig över på rygg och började muttra mitt mantra.


"Snopp, pitt, kuk, balle, stake och påle gör mig till en man."


Upprepade jag om och om igen. Bara jag får bli man igen så blir allting bra, var det sista jag tänkte innan sömnen tog mig.


Vaknade upp i ett miserabelt tillstånd och deja vu var bara förnamnet. Det bultade i huvudet som av en stångjärnshammare, jag var så illamående att jag knappt vågade röra mig och precis som föregående morgon så var jag grymt kissnödig. Varför har jag försatt mig i det här tillståndet undrade jag för mig själv och kom i samma sekund ihåg gårdagens mardrömsliknande händelser. Hade nu min plan fungerat eller inte? För att undvika att bli besviken så skulle jag gärna ha skjutit upp könskontrollen men min värkande blåsa gjorde det omöjligt. Liggande där på rygg kunde jag inte avgöra om jag fortfarande hade ett par rejäla bröst eller inte men det var på något sätt annorlunda mot gårdagen. En gnista av hopp tändes också av känslorna från de nedre regionerna. Nog kändes det som ett rejält morgonstånd a la gud vad jag är kissnödigsorten alltid. En riktig baddare, nåja nu ska vi inte förhäva oss, till bultande fräsare. Så blev jag feg igen och tänkte att jag kanske borde känna efter om det fanns någon skäggstubb på hakan. Konsekvenserna om det skulle finnas skäggstubb och det även skulle visa sig att jag fortfarande var kvinna var alltför digra för att jag skulle våga. Att leva som en snygg tjej var en sak och ett liv som den skäggiga damen något helt annat. Istället skickade jag fröken höger ner mot vad jag hoppades var min manlighet. Bara jag blir man igen så blir allting bra tänkte jag precis som kvällen innan. Inget kan vara värre än att vara en fullblodsman i en kvinnokropp, absolut ingenting. Snabbt och vant hittade fröken höger den bultande lemmen och de återförenades i en hård och innerlig omfamning. Min glädje kände inga gränser och jag vrålade rätt ut av lättnad och lycka.


"Jag har en kuk, å herre gud vad skönt!"


"Jag kan göra det ännu skönare gullet."


Hördes en smekande stämma från sovrumsdörren. Han stod i siluett mitt i dörröppningen och tittade lystet på mig. Plötsligt rörde han sig mot mig med ett liderligt leende på sina fuktiga läppar.


"Nej Rune nej, det är inte som du tror!"


Han saktade inte ner en sekund men jag såg hur hans armmuskler spändes och han fick ett bistert uttryck i sitt håriga ansikte. Han tog ett fast grepp om mig, kysste mig mitt i pannan så att skägget kittlade mig och sa morrande.


"Sluta fjolla dig nu Leo! Ibland är du en riktig kärring!        



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0